Salon

Spa Noa is een professionele aan huis gevestigde schoonheidssalon waar veel aandacht wordt besteed aan natuurlijke schoonheid.

Je kunt bij Spa Noa terecht (ladies only) voor biologisch natuurlijke huidverzorging van Dr. Baumann en schoonheidsbehandelingen met 100% natuurlijke producten. Daarnaast geef ik als Skin Coach advies over huid & cosmetica.

Natuurlijke schoonheidssalon Amsterdam

Mijn naam is Ilse Hakse, gediplomeerd schoonheidsspecialiste en ik doe niets liever dan mijn klanten helpen met hun huidproblemen en vragen.
Als Skin Coach adviseer ik graag over het belang van natuurlijke huidverzorging. Vind jij het ook zo belangrijk dat huidverzorging natuurlijk is? Het klinkt zo logisch! Maar toch zijn mensen hier
nog amper van bewust.

Waarom raad ik mijn klanten natuurlijke cosmetica aan?

Huidverzorginsproducten worden door de huid opgenomen en zijn dus voeding voor de huid. Maar wat als je producten voornamelijk bestaan uit synthetische stoffen?
Weet jij eigenlijk wat er in jouw producten zit? Het kan een hele zoektocht zijn naar goede producten met de juiste ingrediënten, vooral als je de helft van de termen op de ingrediëntenlijst niet begrijpt. Want net als voeding geldt ook hier: alleen door de juiste ingrediënten kan gezondheid en schoonheid van de huid worden bereikt. Natuurlijk huidverzorging? Ja dus!

Wat kan je van mij als Skin Coach verwachten?

Begeleiding en ondersteuning. Samen kijken we naar je huidige huidconditie. Ik maak een analyse van de huid en kijk wat er nodig is. Wat zijn jouw wensen? Jouw idealen? Ik ga je helpen dit te realiseren, stap voor stap, op naar een mooie gezonde huid.

Be beautiful the healthy way! Boek je behandeling online..