Rosacea

Heb jij regelmatig last van roodheid in het gelaat? Grote kans dat je Rosacea hebt.

Rosacea is een huidaandoening die gekenmerkt wordt door roodheid in het gelaat.
Het is typischRosacea een aandoening die komt en gaat, met rustige periodes en periodes waarin het heftig opspeelt. Het komt voor bij volwassenen vanaf het 30e levensjaar. De typisch bij Rosacea voorkomende kleine haarvaatjes op de wangen staan bekend als couperose. Rosacea kan gepaard gaan met puistjes en wordt dan ook wel acne Rosacea genoemd, hoewel het met echte acne weinig te maken heeft.

Heb jij regelmatig last van roodheid in het gelaat bij inspanning, drinken van alcohol, temperatuurverschillen of pittig eten? Heb je kleine bloedvaatjes in het gelaat met soms wat bultjes die lijken op puistjes, ben je gevoelig voor cosmetica, heb je het gevoel dat je huid soms letterlijk “in de brand” staat en heb je snel last van geïrriteerde ogen? Dan is de kans groot dat je Rosacea hebt.

Verzorging van de Rosacea huid.

Rosacea heeft de naam moeilijk behandelbaar en erg onvoorspelbaar te zijn. Antibiotica of hydrocortisones helpen slechts tijdelijk en de huid gaat vaak tegenovergesteld reageren als dat je zou verwachten. Typisch voor Rosacea is ook dat de huid maandenlang rustig kan zijn en dan plotseling, zonder enige aanwijsbare reden, de Rosacea uitbreekt. Zaak is dan ook, tijdens de rustige periodes, de huid gezonder en weerbaarder te maken zodanig dat Rosacea aanvallen beter worden opgevangen en minder heftig en minder vaak voorkomen. En dit lukt vrij goed met de DR. BAUMANN producten.

Behandeling van de rosacea huid.

Op onze huid zitten miljarden bacteriën, zowel goede als slechte. De goede bacteriën houden de huid gezond. Ze doden indringers en door hun aanwezigheid is er minder ruimte voor slechte bacteriën, De slechte bacteriën zijn in de minderheid, maar als ze de kans krijgen kunnen ze problemen veroorzaken. Bijvoorbeeld ontstekingen, roodheid en huidirritatie. Meestal is de bacterie Staphylococcus aureus de boosdoener. Gladskin is het enige product ter wereld dat de goede bacteriën intact laat en de slechte gericht aanpakt.  Gladskin Rosacea bevat een eiwit dat de Staphylococcus bacterie doodt. Veel andere producten doden niet alleen de slechte, maar ook de goede bacteriën. Gladskin laat de goede bacteriën juist met rust.

Gladskin is speciaal ontwikkeld voor mensen met Rosacea. Gladskin kan rosacea niet genezen maar wel de klachten verminderen en nieuwe helpen te voorkomen.

Gladskin Rosacea:

  • Vermindert roodheid, bultjes en puistjes
  • Kalmeert de overspannen huid
  • Verlicht jeuk en vermindert het branderige gevoel
  • voorkomt irritatie en ontstekingen
  • draagt bij aan een gezonde bacteriële balans van de huid

Het resultaat: Een rustige huid en vermindering van roodheid en irritatie

Huidaandoeningen zoals Rosacea vragen om een specifieke behandeling. Spa Noa helpt graag jouw huid weer terug in balans te brengen door middel van biologisch natuurlijke producten, Gladskin en voedingsadvies.