Huidanalyse

Vind jij het ook zo belangrijk dat huidverzorging natuurlijk is?

Het klinkt zo logisch! Maar toch zijn we hier nog nauwelijks van bewust.

Huidverzorgingsproducten worden door de huid opgenomen en zijn dus voeding voor de huid.Huidanalyse Spa Noa Amsterdam
Maar wat als je producten voornamelijk bestaan uit synthetische stoffen?
Weet jij eigenlijk wat er in jouw producten zit? Het kan een hele zoektocht zijn naar goede producten met de juiste ingrediënten.
Vooral als je de helft van de termen op de ingrediëntenlijst niet begrijpt. Herkenbaar?

Kom langs bij Spa Noa voor een Cosmetica/huidanalyse.
Tijdens onze afspraak leg ik uit waar je op moet letten, wat er wel in je cosmetica moet zitten en wat vooral niet. Ik geef tips en een reiniging met huidanalyse zodat je precies weet wat jouw huid nodig heeft en waar je op moet letten.

Benieuwd wat er in jouw producten zit? Neem ze mee!
We gaan ze samen scannen met behulp van de Cosmetic Tester, met dit programma krijg je een uitgebreid overzicht van de gebruikte (goede en slechte) ingrediënten, super handig!

Na afloop krijg je een kleine goodiebag mee met speciaal op jouw huidtype afgestemde natuurlijke proefmonsters, een ingrediënten overzicht met stoffen die wel en vooral niet in je cosmetica moeten zitten (handig om mee te nemen tijdens het shoppen voor cosmetica) en je persoonlijke huidanalyse.

Een cosmetica/huidanalyse is bij voortzetting van de behandeling geheel gratis (normaal €25). 

Voor het maken van een afspraak: e: info@spanoa.nl t: 020 778 05 06

1 Comment

  • Myrrah October 21, 2015 at 10:21 am

    Via een gratis adviesgesprek via de site van SpaNoa ben ik terecht gekomen bij deze praktijk. Het gesprek, de sfeer, de testers van de producten en het persoonlijke contact zijn mij goed bevallen waardoor ik een vervolg afspraak heb geboekt via Treatwell. Wederom zeer tevreden. Er werd ruim de tijd genomen en alles werd fijn en duidelijk toegelicht. Tijdens een masker kreeg ik een heerlijke schoudermassage. In plaats van zo snel mogelijk een vervolgafspraak inplannen heeft zij mij het advies gegeven mijn huid even rust te gunnen en over enkele maanden pas weer een behandeling te nemen. Deze eerlijkheid wordt door mij erg gewaardeerd en mijn volgende boeking staat dus ook al vast.

  • Leave a Reply