Gladskin Spa Noa

Goed nieuws voor je huid

Op de huid zitten miljarden bacteriën. De talloze goede bacteriën zijn onmisbaar voor een gezonde huid. De slechte bacteriën kunnen huidontstekingen, zoals bij acneeczeemrosacea en huidirritatie, veroorzaken of verergeren.Gladskin Spa Noa Amsterdam

Het Nederlandse biotechnologiebedrijf Micreos heeft Gladskin ontwikkeld. Gladskin, met het actieve ingrediënt Staphefekt™, is ’s werelds enige product dat uitsluitend de veelvoorkomende Staphylococcus aureus-bacterie doodt. In tegenstelling tot veel gangbare middelen laat Gladskin de goede bacteriën, die nodig zijn voor een gezonde huid, met rust. Dat betekent goed nieuws voor uw huid!

Geen enkele bacterie veroorzaakt of verergert meer infecties dan de Staphylococcus aureus bacterie. Deze bacterie komt voor bij veel mensen en kan leiden tot:

– oppervlakkige ontstekingen van de huid zoals bij acne, eczeem, rosacea en huidirritatie.

– roodheid van de huid en jeuk.

– kleine pukkeltjes, puistjes en bultjes.

Traditionele huidproducten en antibiotica maken geen onderscheid tussen goede en slechte bacteriën en pakken dus ook de goede bacteriën aan die onze huid juist beschermen. In Gladskin zit Staphefekt™, dit is:

– het enige product ter wereld dat uitsluitend de ongewenste Staphylococcus aureus bacterie aanpakt en de goede bacteriën met rust laat;

– een enzym dat geen bijwerkingen veroorzaakt en volledig veilig is voor gebruik;

– een logische en eenvoudige aanpak voor mensen met huidproblemen, die het gebruik van middelen met ongewenste bijwerkingen in veel gevallen kan voorkomen of beperken. Denk hierbij aan cortico-steroiden en antibiotica.

– ook geschikt voor langdurig gebruik

Staphefekt™ doodt daarom zowel de S. aureus bacteriën die gevoelig zijn voor antibiotica als de antibiotica-resistente stammen.

Hierdoor bieden wij u een uniek middel aan in de strijd tegen ongewenste huidbacteriën. Met deze aanpak worden ontstekingen van de huid voorkomen. Bij veel mensen met acne, eczeem, rosacea en algemene huidirritatie kan dit een uitkomst bieden.

De technologie achter Gladskin producten komt voort uit jarenlang wetenschappelijk onderzoek uitgevoerd door Micreos Human Health in samenwerking met het Zwitserse Federale Technologie Instituut (ETH) in Zurich.

Gladskin Spa Noa Amsterdam