Dr. Baumann

Spa Noa werkt uitsluitend met de natuurlijke producten van Dr. Baumann.

Deze 100% natuurlijke producten zijn samengesteld uit enkel milde huideigen en huidvriendelijke ingrediënten en vitamines. Geen van de producten bevat minerale olie, parfum, conserveringsmiddelen of dierlijke ingrediënten.

Natuurlijke producten van Dr. Baumann bij schoonheidssalon Spa Noa Amsterdam

Dr. Baumann producten bevatten enkel ingrediënten waarvan de werking aangetoond is en die een positief effect hebben op de huid. Door het gebruik van deze plantaardige natuur oliën en huidvriendelijke vitamines zijn de producten van Dr. Baumann geschikt voor elk huidtype, zonder uitzondering. De zeer zachte en doeltreffende ingrediënten zijn zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid.
Dr. Baumann heeft 5 verschillende productlijnen

Dr. Baumann SkinIdent online bestellen

In plaats van de plantaardige natuurlijke oliën en werkstoffen die in de andere productlijnen worden gebruikt, worden er in de SkinIdent lijn 100% huididentieke natuurlijke vetstoffen en werkstoffen gebruikt. Het is een dermatologisch feit dat huididentieke stoffen nooit een allergische reactie kunnen uitlokken. Ze zijn daarom de ultieme garantie voor een levenslange verdraagbaarheid en een gezonde huid.Dr. Baumann Skinident is op dit ogenblik wereldwijd de eerste en enige huidverzorgingslijn die uitsluitend is samengesteld uit huididentieke ingrediënten en vitamines.

Dr. Baumann Classic online bestellen

Een samenstelling met huididentieke en huidgelijkende ingrediënten, waaronder meervoudige liposomen, ceramides, vitamines en natuurlijke plantaardige oliën zoals teunisbloemolie, jojobaolie, sheabutter en macadamiaolie verzekert je huid van alles wat ze nodig heeft.

Beaucaire online bestellen

Evengoed 100% natuurlijke ingrediënten maar dan lager geconcentreerd, op basis van goedkopere plantaardige basisolie. Een perfect prijsalternatief.

Dr. Baumann Make up online bestellen

Een gezonde huidverzorging kan worden teniet gedaan als de huid vervolgens door een niet-natuurlijke make-up alsnog wordt belast. Een volledig productgamma met dezelfde hoge kwaliteitseisen als de huidverzorging. Lees meer over de natuurlijke make-up..

Voor meer informatie over de natuurlijke producten van Dr. Baumann klik hier.