Behandelingen

Jij bent uniek en jouw huid is dat ook! 

Voorafgaand aan de behandeling stel ik jouw huidtype vast aan de hand van een huidanalyse. Geen huid is hetzelfde, daarom wordt elke behandeling speciaal op jouw huid afgestemd. Tijdens de behandeling maak ik uitsluitend gebruik van de natuurlijke huidverzorgingsproducten van Dr. Baumann. Trakteer jezelf en je huid, tijdens de behandelingen neem ik ruim de tijd zodat je volledig tot rust kan komen.natuurlijke behandelingen Spa Noa Amsterdam


Dr. Baumann Classic €57,50

Een reinigende en verzorgende behandeling. De huid wordt eerst gereinigd door middel van een facewash en peeling, daarna volgt een huidanalyse waarna de behandeling op jouw huidtype wordt afgestemd. Onzuiverheden worden verwijderd en de wenkbrauwen bijgewerkt. Tijdens een voedend masker worden de schouders en nek gemasseerd. De behandeling wordt afgesloten met een liposomengel en dagverzorging.
Duur +/- 80 min.


Dr. Baumann Deluxe €72,50

Een totale behandeling. Reiniging, verzorging en ontspanning. Deze behandeling heeft als extra een massage van gezicht, nek, schouders en decolleté en een extra huidboost vol werkstoffen en vitamines door middel van een ampul. Duur +/- 105 min.


Dr. Baumann Fruitzuur €67,50

De. Dr. Baumann Classic behandeling met fruitzuur peeling. Fruitzuur is een geweldige manier om je huid weer die gladde en frisse uitstraling terug te geven! Heeft een positieve werking op pigment, huidveroudering, acne, littekens, grove poriën en een droge huid. Je huid kan beter zijn vocht vasthouden en de collageen en elastine aanmaak wordt gestimuleerd. Duur +/- 90 min.
Lees meer over de fruitzuurpeeling..


Cosmetica/huidanalyse 

Weet jij welke ingrediënten er in jouw huidverzorgingsproducten zitten en wat de impact daarvan is? Waarschijnlijk niet. Kom langs voor een uitgebreide Cosmetica/huidanalyse. We gaan je huidige producten checken op ingrediënten, je huidtype vaststellen en daarnaast vertel ik je precies waar je op moet letten, wat er wel in je cosmetica moet zitten en wat vooral niet. Duur +/- 45 min. Een cosmetica/huidanalyse is bij voortzetting van de behandeling geheel gratis (normaal €25).
Lees meer over de Cosmetica/huidanalyse..


Overige behandelingen

Verven wenkbrauwen                         €7,50
Verven wimpers                                   €7,50
Alleen in combinatie met een behandeling.

Voor specifieke wensen en vragen kun je contact met mij opnemen via het contactformulier.

behandelingen spa noa amsterdam